Nagykanizsa

2014.06.23. 15:53

Göndör István az Együttben

Nagykanizsa - Göndör István az Együtt PM politikai tanácsadó testületének tagja lett, s a politikus hamarosan belép a pártba is.

Horváth-Balogh Attila

Mindezt hétfőn sajtótájékoztatón jelentette be Bogár Ferenc, az Együtt PM választókerületi elnöke. Mint elmondta, Göndört a tanácsadó testület elnöke, Bajnai Gordon kérte fel a munkára. Azt már Göndör Istvántól hallottuk, hogy a testület lényegében ugyanazt a szerepet tölti be, mint a választmány, ő maga személyesen pedig a szervezet alapszabályának kidolgozásában, stratégiájának megalkotásában vesz részt. Kérdésünkre, hogy mi lesz most a visszavonulással (emlékezetes, ezt az országgyűlési választások éjszakáján jelentette ki lapunknak), azt válaszolta: egyrészt úgy érzi, az Együtt PM-ben most már tényleg csak azok vannak, akik tenni akarnak az országért, a Fidesz leváltásáért, másrészt nyugdíjasként még több ideje jut a pártélet megszervezésére.

Bogár Ferenc hozzáfűzte: az Együtt PM célja, hogy néhány hónapon belül létrejöjjenek egy új néppárt alapjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!