Nagykanizsa

2014.04.10. 18:44

Göndör István tovább segít, már a háttérből

Nagykanizsa - Húsz év után hátralépek a politika frontvonalától, ám a háttérből tovább segítem az Együtt-PM munkáját - jelentette be csütörtökön Göndör István, aki a múlt vasárnapi választáson vereséget szenvedett.

Pásztor András

Mint azt Göndör István elmondta: múlt vasárnap ugyan vereséget szenvedett, de az eredményekből az is kiolvasható, hogy a kanizsai választókörzetben többen szavaztak Cseresnyés Péter ellen, mint mellette.

– Éppen ezért döntöttem úgy, hogy a háttérből továbbra is segítem, támogatom azokat a politikai erőket, amelyek a jelenlegi rendszer leváltásáért dolgoznak – mondta Göndör István, aki egyúttal köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik – ahogy fogalmazott – nem hittek a Fidesz-KDNP rövid távú és hamis ígéreteinek.

– Az elmúlt húsz év, amit a Parlamentben töltöttem sok munkával járt, két évtized alatt közel 2000 módosító indítványt terjesztettem elő és csaknem ugyanennyiszer szólaltam fel – vetett számot a képviselő. – Számomra a képviselőség szolgálatot jelentett, úgy gondolom: sikerült tenni Kanizsa, s a környező falvak fejlődéséért.

Göndör István befejezésül köszönetét fejezte ki a kampányban dolgozó aktivistáknak, akik sok esetben önzetlenül segítettek, s akik közül páran az őszi önkormányzati választásokon képviselőjelöltek is lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!