Nagykanizsa

2014.02.02. 08:00

Csillag születik Nagykanizsán

Nagykanizsa - A dél-zalai városban tartott nyílt válogatást szombaton az RTL Klub tehetségkutató műsora, a Csillag Születik.

Pásztor András

Fiatal énekesek, táncosok, zenészek tülekedtek szombaton a Móricz Zsigmond Művelődési Ház emeleti aulájában. Mindegyikük azzal a céllal érkezett, hogy megmutassa tehetségét, s hogy felfedezzék őket az ország számára.

Mialatt odakint a jelentkezési lapokat töltögették a versenyzők, addig a kisteremben a tévécsatorna szerkesztőgárdája készült az estig tartó válogatóra.

- A műsor ötödik szériájának budapesti válogatói már lezajlottak, ám úgy döntöttünk azoknak is lehetőséget adunk tehetségük megcsillogtatására, akik nem tudtak a fővárosba eljönni - mondta Lengyel Balázs szerkesztő, aki hozzátette: összesen tíz városban tartanak nyílt válogatást, ahová műfaji és korosztályos megkötés nélkül bárki jelentkezhet.

A válogatón Viola Attila bűvész és két fiatal segítője, Salamon Nikolett (jobbról) és Salamon Szilvia is megmérette magát (Fotó: Szakony Attila)

 

Nos, jelentkezőkből nem is volt hiány, s ahogy delet ütött az óra, el is kezdődött a válogatás. Az ajtón elsőként egy 9 éves iharosberényi kislány lépet be édesanyjával.

- Bálint Mónika Titanilla vagyok, s azért jöttem, hogy énekeljek nektek - árulta el motivációját a kis hölgy, aki szemernyit sem volt megilletődve a kamera láttán.

- Itt helyben nem döntünk a versenyzők sorsáról, először minden produkciót rögzítünk, s majd Budapesten közösen nézzük vissza a felvételeket - árulta el Lengyel Balázs, aki hozzátette: aki továbbjut a válogató második fordulójába, azt telefonon értesítik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!