Nagykanizsa

2013.12.19. 19:34

Továbbra is megtéveszt a kormányzat

Nagykanizsa - Zakó László, a Jobbik nemrég újraválasztott megyei elnöke, országgyűlési képviselő értékelte a Parlament őszi ülésszakának fontosabb „hozadékait”.

Pásztor András

Mint azt a Jobbik zalai országgyűlési képviselője jelezte: a kormánypártok továbbra is a megtévesztés politikáját folytatják, az elfogadott földtörvényről például azt mondják, hogy megakadályozza a külföldiek földhöz jutását, holott a törvény szövege külföldi alatt az unión kívüli tag-országok polgárait érti. Hasonlóan megtévesztő az IMF-hitel visszafizetése is, hiszen az ennek fedezetéül szolgáló kötvénykibocsátás az IMF-hitelnél is rosszabb konstrukció. Mindeközben az általános forgalmi adó (ÁFA) mértéke (27 százalék) világviszonylatban is magas. A magyarok ezen terheit a rezsicsökkentés sem tudja kompenzálni. A munkanélküliségi adatok kapcsán elmondta: bár a statisztika javult, de az nem számol a közel fél millió külföldre kényszerült magyarral.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!