Nagykanizsa

2013.12.11. 14:45

Bajnai Kanizsán

Nagykanizsa - A házszabály módosításáról, a Fidesz helyi országgyűlési képviselőjelöltjéről, Cseresnyés Péterről és Bajnai Gordon csütörtöki látogatásáról beszélt szerdai sajtótájékoztatóján Göndör István.

Horváth-Balogh Attila

Az Együtt-PM jelöltje, Göndör István a házszabály kapcsán hangsúlyozta: miközben a kormányoldal rendszeresen afölött bánkódik, hogy az emberek kiábrándulnak a politikából, aközben a módosítás előtt álló házszabály az előterjesztésekhez kapcsolódó általános vitát a plenáris ülésekről a bizottságokba telepítené. Ám így kizárnák a nyilvánosságot.

Göndör István azt a hírt is kommentálta, miszerint a Fidesz-KDNP jövőre Cseresnyés Péter polgármestert, mostani országgyűlési képviselőjét küldené újra a parlamentbe. Leszögezte, Cseresnyés Péternek számot kell adnia az embereknek az elmúlt 4 évről, többek közt arról, hogy miért maradtak el a beígért fejlesztések.

A politikus végül arra hívta fel a figyelmet, hogy ma délután 17 órakor Bajnai Gordon, az Együtt-PM Szövetség vezetője a Hevesi Sándor Művelődési Központban lakossági fórumot tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!