Nagykanizsa

2013.06.12. 10:42

Az íjászok között is a legjobbak

Nagykanizsa - A Kanizsa Íjász Egyesület nemrégiben szervezett 3D íjászversenyt a Szaplányosi vadászház környékén. A kupát szoros küzdelemben a Lenti székhelyű Négy Kos Íjász Egyeslet versenyzője, Hermán Péter vihette el.

Pásztor András

A verseny során három dimenziós célokra vadászhattak az íjászok, akiket az általuk használt íjak szerint különféle kategóriákba soroltak. A csigás (HU) íj felnőtt férfi kategóriában az első helyezést Vörös Róbert (Boronkai Hagyományőrző és Íjász Egyesület) szerezte meg, míg a csigás (CU) íj felnőtt férfi kategóriában Muczárt József (Sólyom Íjász Zalaegerszeg) diadalmaskodott. A vadászreflex íj felnőtt férfi korosztályában Cseh Gyula (Lendva Íjász Egyesület) végzett az élen. Pusztai nomád íj senior férfi kategóriában Lengyel Zoltán (Budapest) győzött, míg a felnőtt férfi kategóriában Hermán Péter (Négy Kos Íjász Egyesület Lenti) végzett az élen. Ugyanezen kategória felnőtt női korosztályában Budai Ágnes (Körmend) szerezte meg az elsőséget. Longbow íj felnőtt férfi kategóriában Molnár József (Eleven Világ Íjász Egyesület), míg a nőknél Vass Viktorné (Kinizsi Íjász Egyesület) célzott a legpontosabban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!