Nagykanizsa

2012.03.26. 09:08

Bozótot irtottak a Romlottvárnál

Nagykanizsa - Nagy teljesítményű motoros fűrészeket és bozótvágót is bevetettek vasárnap a civilek Botszentgyörgy (Romlottvár) környezetének kitisztítása érdekében.

Az Olvasó

A Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület, a Miklósfai Kertbarát Kör és a Romlottvár Alapítvány tagjai, valamint további önkéntesek is segítettek a Romlottvárhoz vezető út kitisztításában. Tavaly - egy adománynak hála - a vár közelében emlékkövet is állíttattak, melyet eztán szeretnének méltó körülmények között átadni.


- Mindenki számára látogathatóvá kell tennünk ezt a csodálatos kirándulóhelyet - mondta Lengyák István, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület soros elnöke. - Ezért most 110 méter hosszú, 30 méter széles területet szabadítunk meg a gaztól.

Szerdahelyi Tamás az unokáival, Péterrel, Barnabással, valamint Petrával érkezett, és mint elmondta: szívesen segítettek a takarításban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!