Nagykanizsa

2009.11.27. 06:36

Katus Attila volt a sztárvendég Nagykanizsán

Az alsós tanulóknak és szüleiknek rendeztek sportnapot a nagykanizsai Palini Általános Iskolában, ahol már hagyomány, hogy egy szombat délőtt néhány órát együtt játszanak.

Kelemen Valéria

Természetesen ez a sportnap sem maradt meglepetés nélkül, hiszen az iskolába érkezett Katus Attila sokszoros aerobik-világbajnok, életmód tanácsadó. A tánctudásáról is híres sportember jóvoltából a gyerekek és a részt vevő szülők majdnem egy órán át tartó zenés tornát végezhettek, s a mozgás-foglalkozás után Katus Attila kötetlen beszélgetés formájában adott megszívlelendő tanácsokat a tanulóknak.

Felhíva a figyelmet a mozgásszegény életmódból és a helytelen táplálkozási szokásokból adódó veszélyekre, kiemelve: egy tudatosabb egészség szemlélettel, valamint aktív életmóddal sokat tehetnek saját egészségük megóvásáért. A programot sor- és kerékpáros ügyességi verseny, floorball villámtorna, asztalitenisz és egészségügyi szűrővizsgálat is színesítette.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!