Nagykanizsa

2009.07.28. 02:27

Az esélyesek remekeltek

Nagykanizsa (kv) - A válogatottak számára nyújtott kiváló felkészülési lehetőséget a Mindenki Sportpályáján szombaton és vasárnap megrendezett női és ifjúsági I. Nagykanizsa Kupa.

Kelemen Valéria

Az esélyesek győzelmét hozó kanizsai viadalon egyéni, páros és hármas kategóriában mérték össze ügyességüket a labdabűvölő amazonok. Közülük a veszprémi, ám évek óta a Szentendrei Kinizsi Honvéd SE-ben versenyző Lepsényi Boglárka, a sportág aktuális világbajnoka volt a legnagyobb név. 


Végeredmény
Női egyéni (7 induló). 1. Lepsényi Boglárka (Szentendre), 2. Szekér Anita (Budapest), 3. Kalamár Andrea (Szentendre). 

Női páros (5). 1. Lepsényi Boglárka-Lepsényi Katalin (Szentendre), 2. Ferenczi Anna- Szekér Anita (Budapest-Dorog), 3. Bai Krisztina Viktória-Papp Andrea, csere Tóth Angelika (Püspökladány). 

Női hármas (3). 1. Lepsényi Boglárka- Lepsényi Katalin-Kalamár Andrea (Szentedre), 2. Szekér Anita-Hordós Anita-Ferenczi Anna, csere Kőrösi Evelin (Budapest). 3. Bai Krisztina Viktória, Papp Andrea, Tóth Angelika (Püspökladány). 

- Azt szeretnénk, hogy az országban minél többen lábteniszezzenek, s csatlakozzanak szakosztály alapítva a Magyar Lábtenisz Szövetséghez - mondta Kolesánszky György, a Magyar Lábtenisz Szövetség főtitkára, hozzátéve: jelenleg 16 szakosztályuk van, s szívesen nyújtanak szakmai segítséget az ország bármely pontján megrendezendő lábtenisz versenyhez.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!