Nagykanizsa

2009.06.23. 02:26

Megbízás országos programra

Békéscsaba (kv) - Mint a hét végi VIII. Országos Konferencián megerősítést nyert: jövőre a letenyei Gondozási Központ lesz házigazdája az országos szakmai rendezvénynek.

Kelemen Valéria

Szociális ellátás a mindennapokban alcímmel rendezték június 18-20-ig a békéscsabai VIII. Országos Ápolási Konferenciát, ahol Hermán Gabriella, a letenyei Gondozási Központ vezetője képviselte a zalai intézményt, s vette át azt a vándorbabát, mely a mindenkori konferencia megrendezőjének helyi jelképe. 

- Nagy megtiszteltetés és öröm volt számomra, amikor megkaptam a felkérést, hogy 2010-ben a IX. konferencia helyszínéül vállaljam el a házigazda szerepét - mondta a szociális szolgáltatásban dolgozó egészségügyi és szociális képzettséggel rendelkező szakemberek rendezvényén Hermán Gabriella. - Egy országos konferencia megrendezése nem kis feladat, ugyanakkor a térség és szociális intézményeinek szempontjából nagy jelentőséggel bír, hiszen az országos elnökség a következő évben így Letenyére, Zala megyére figyel. Olyan segítők állnak mellettem, akikkel közösen Pécs, Szeged, Szombathely, Nyíregyháza, Baja, Tiszaújváros, Nagykőrös, Békéscsaba után Letenye is beírhatja nevét a Magyar Ápolási Egyesület történetébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!