Nagykanizsa

2009.04.10. 02:28

Népszerűsítés

Nagykanizsa (kv) - A kórház ebédlőjében, mintegy félszáz résztvevővel tartotta minapi éves beszámoló közgyűlését a Nagykanizsai Cukorbetegek Egyesülete.

Kelemen Valéria

Poszavecz József elnöki beszámolójában az elmúlt évi feladatok teljesítéséről és fontosabb eseményeiről adott tájékoztatást, jelentős momentumként említve, hogy a tagság egy része megjelent a kaposvári diabetes világnapon. Eredménynek tekintette, hogy az utóbbi időben egyre több cukorbeteg vett részt az oktatásokon, melyeket legtöbb esetben dr. Sebestyén Miklós főorvos tart.

A hiányosságok között emelte ki, hogy a tényleges taglétszám csak töredéke az igazi cukorbetegeknek, ami csak Kanizsán például 2500 főre tehető, annak vonzáskörzete nélkül! Az idei tervek kiemelt feladata a taglétszám növelése, a cukorbetegek mozgalmának kiterjesztése a rejtett társaik érdekében. A közgyűlésen Gazda Zoltánné ismertette a szervezési és pénzügyi tervek tavalyi alakulását, kiemelve: a szűkülő lehetőségek miatt az egyesületnek egyre nagyobb szüksége van az 1-os felajánlásokra. Rostás János az elvégzett ellenőrző munkákról számolt be, melyek során mindent rendben találtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!