Nagykanizsa

2008.06.03. 02:27

Napfényesnek látják a jövőjüket

Zalakaros (sza) - Jubileumi közgyűlést tartott a budapesti Általános Vállalkozási Főiskolán a 25 éve az országban elsők között megalakított zalakarosi Napfény Üdülőszövetkezet.

Szalabán Attila

A jeles alkalomból a 25 év eseményeit, fejlesztéseit áttekintő kiállítás is nyílt, mely hamarosan a zalakarosi Hotel Napfényben lesz látható - tudtuk meg Szécsényi Szabolcs ügyvezető igazgatótól. A közgyűlés több napirend ügyében is döntött: a TEAOR-számok átvezetése miatt módosította a szervezet alapszabályát, majd meghallgatta Bánsági Györgyné elnök beszámolóját. Mint elhangzott, anyagilag stabilizálódott a szövetkezet, sőt, kifejezetten jól működik. Mindez azt is lehetővé teszi, hogy csökkentsék az igazgatóság, illetve a felügyelőbizottság létszámát. A jelenlévők végül Bánsági Györgynét újra elnökké, munkáját segítendő pedig további három igazgatósági tagot, illetve egy felügyelőbiztost választottak.- Két pályázatot adtunk be, melyek segítségével mindenképpen szeretnénk wellness-vonalunkat erősíteni - jelezte Bánsági Györgyné. - A meglévők mellé jacuzzit és kisebb úszómedencét alakítanánk ki, miközben a szálloda új bejáratot kapna.A szövetkezet hosszú távú terveiről szólva az elnök elárulta: az utóbbi években Zalakaroson divatba jöttek az úgynevezett apartmanházak, szervezetük is elhatározta ilyen létesítmények kialakítását. Első ütemben hat, majd további 10 apartmant alakítanak luxuskategóriájúvá. A következő 5 évben is jelentős összeget, 200 millió forintot szánnak fejlesztésekre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!