Nagykanizsa

2008.06.02. 02:28

Falunapi vígság

Szepetnek (kv) - Ahogy azt a korábbi években is megszokhattuk, ezúttal is remek programokkal várta az önkormányzat a település lakóit a vasárnap reggeltől késő estig tartó falunapra.

Kelemen Valéria

A vasárnap délelőtt főként a gyerekeké volt, ám a szepetneki családok is szép számmal megtekintették például azt az interaktív kiállítást, ami az ÁMK tornatermében nyílt direkt a falunap tiszteletére. Közben az iskola udvarán is nagyüzem volt, ugyanis a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai irányításával ott rendezték meg a kerékpáros ügyességi versenyt, melyre főként az általános iskoláskorú fiúk neveztek. - Itt a faluban szinte mindenki kerékpározik, így én is több mint tíz éve remekül feltalálom magam a biciklin - mondta a nyolcadik osztályos Vékási Gergő, miután hibátlanul teljesítette a nem túl könynyű akadálypályát. - Jó teljesítményt vártam magamtól, így természetesen örülök a produkciómnak. 

A kanizsai Cserháti SZKI közlekedésgépészeti szakán folytatom ősztől a tanulmányaimat, s a kerékpározást továbbra is szerentém folytatni. A harmadikas Kalányos Ricsi öt hibaponttal zárt, de nem volt elkeseredve. Mint mondta, a falunap a szórakozásé, ezért ő is kipróbál mindent, ami ingyen van. A paintballt (festéklövészetet) is, aminek már a tavalyi rendezvényen is nagy sikere volt. A kicsiknek óriáscsúszda és körhinták, zsonglőr-produkciók, a nagyoknak paintball-, íjász-, hastánc-, tűzoltó- és karate-bemutatók, főzőverseny és kulturális műsorok szóltak, majd a napot tombolasorsolás zárta, melyen a választós malac volt a fődíj.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!