Nagykanizsa

2008.05.19. 02:26

Emlékkoncert

Nagykanizsa (pa) - A jövő hét végi Strém Kálmán emléknap programját ismertette tegnap a Kanizsai Klasszikusok Egyesülete.

Sámel József

Mint azt Dolmányos Erzsébet, az egyesület elnöke elmondta: május 25-én, azaz jövő hét vasárnap ismét emlékkoncertet rendeznek a 2005-ben tragikus váratlansággal elhunyt kanizsai születésű zeneszociológus, hangversenyrendező emlékére. Idén a Trio Lignum Együttes - Rozmán Lajos, Klenyán Csaba és Lakatos György - lép fel. A műsor keretében Esterházy Péter író Harmonia Caelestis című művéből is hallhatnak részleteket az érdeklődők a Medgyaszay Ház nagytermében. Az íróval a 19.30 órától kezdődő emlékkoncert előtt is találkozhatnak a kanizsaiak, a Halis István Városi Könyvtárban ugyanis író-olvasó találkozóra kerül sor 16 órától, melynek keretében Esterházy Péter legújabb regényéből, a Semmi művészetből olvas majd fel részleteket, s a jelenlévők számára dedikál is az alkotó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!