Nagykanizsa

2007.01.16. 03:28

Tanulmányok és tömegsport

Letenye (kv) - Újabb pályázati sikerekről értesülhettünk a város Andrássy Gyula Általános Iskolájából, ahol továbbra is kiemelt figyelemmel kísérik az efféle lehetőségeket.

Szalabán Attila

Az Útravaló ösztöndíjpályázat Út a középiskolába programján négy hátrányos helyzetű tanuló kapott pénzbeli támogatást, hogy tanulmányi eredménye függvényében középiskolában folytathassa tanulmányait.Az Andrássy-iskola ugyancsak eredményes pályázatával kapott lehetőséget a lakosság körében népszerű, tárt kapus programsorozat folytatására is. Az elnyert összeget - mint megtudtuk - a letenyei és környékbeli lakosok hétvégi tömegsportrendezvényeire fordítja majd az iskolai sportkör. A tervezett foglalkozások között szerepel női torna, fitness aerobic fiataloknak, teremlabdarúgás és kispályás labdarúgás, továbbá kosárlabda és röplabda a már jól összeszokott csapatoknak.A programokat az iskola testnevelői és a letenyei sportélet aktív tagjai koordinálják, akik az előbb felsoroltakon kívül a tervek szerint a népi játékokat, játékos vetélkedőket kedvelők számára is szerveznek foglalkozásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!