Nagykanizsa

2007.01.15. 03:29

Számunkra is nagy pillanat: visszatér a Kanizsa-oldal!

Egy szerkesztőség számára a folytonos változás a megszokott valóság. A lap minden reggel teljesen üres, s meg kell tölteni érdekes tartalommal. Bá ...

Varga Andor

A lap minden reggel teljesen üres, s meg kell tölteni érdekes tartalommal. Bármilyen jól is sikerült az előző napi, az új kihívás nem kisebb semmivel, sőt - az olvasó reggel újra éhes a friss információkra, s (el)várja, hogy kedvenc újságja hozza a szokott színvonalat.

A Milyen legyen, miről szóljon a holnapi lap? kérdése rendkívüli lehetőséget is rejt magában. Egy szerkesztőség rögtön reagálhat - akár korrigálhat az előző naphoz képest, ha valami nem úgy sikerült; választhat más megoldást, ha úgy látja, hogy az olvasó asztalát ínycsiklandóbban, tartalmasabban, ésszerűbben, ízlésesebben is meg lehet teríteni.

A Zalai Hírlapban ma, a Nagykanizsa-Letenye- Zalakaros mutációs oldallal új időszak kezdődik. Visszatér a lapba és hetente ötször jelentkezik az a Kanizsa-oldal, melyet a városban és környékén élő emberek oly nagyon hiányoltak. Az oldalon pedig megjelennek a helyi jelentőségű ügyek, történések és információk, melyek megyei vonatkozás híján mostanáig kimaradtak, vagy az érdeklődéshez képest kisebb terjedelmet kaptak.

A tématár bőséges, az ember szinte sajnálja is beköszöntővel pazarolni az értékes sorokat. Szolgáljon mentségül, hogy a pillanat számunkra, a Zalai Hírlap nagykanizsai szerkesztőségében dolgozóknak is nagy, s ígérjük: holnaptól ezen a két hasábon is a térség fontos ügyeire, eseményeire koncentrálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!