Nagykanizsa

2007.01.23. 03:28

Kis János újabb könyvvel áll elő

Nagykanizsa (kv) - Nemrég írtunk Kis János hetedik sporttémájú könyvéről, s máris újabb kötettel rukkol ki az Európai Sport Hagyományőrző Egyesület, a Dr. Mező Ferenc Olimpiai Baráti Kör és a Zalai Sportmúzeumért Alapítvány elnöke.

Szalabán Attila

Olimpiák hősei - ezen a címen jelenik meg nemsokára Kis János újabb sportos könyve, melyről a szerző azt állítja: egyedülálló lesz.- Az Olimpiák hőseiben a világon először jelenik meg a huszonnyolc olimpiai sportág legjobb hat versenyzője, az első három teljes életrajzzal, fényképpel, ráadásul minden sportág végén a legjobb magyar versenyzőkkel - mondta Kis János, aki például a vízilabdában a következőkről ír: Paul Raddy Radmilovics, Gyarmati Dezső, Kárpáti György, George Wilkinson, Charles Sidney Smith, Jeney Pierre László. (A további legjobb magyarok az előkészületben lévő kötetből: Halassy Olivér, Homonnai Márton, Szívós István.) Az Olimpiák hősei című könyv társszerzői - Gyuk György és dr. Nádasy Miklós - sem ismeretlenek mifelénk, hiszen mindketten tagjai a Zalai Sportmúzeumért Alapítványnak, az Európai Sport Hagyományőrző Egyesületnek és a Dr. Mező Ferenc Olimpiai Baráti Körnek. A sporttörténetben járatos, Kis Jánossal kiegészült trió számos országos vetélkedő döntőjében is öregbítette már Zala megye hírnevét.Sportáganként

a legjobb magyarok is benne lesznek

a legjobb magyarok is benne lesznek

a legjobb magyarok is benne lesznek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!