Nagykanizsa

2007.01.19. 03:29

Házat keresnek a civilek

Nagykanizsa (va) - Szer- da esti ülésén civil ház létrehozásának lehetőségeiről tárgyalt a Nagykanizsai Civil Kerekasz- tal. Két helyszínt is alkalmasnak látnak e célra: a volt mozi első és második emeletének helyiségeit, illetve a Vasemberházban üresen álló volt városi képtárat.

Varga Andor

- Kérésünket eljuttatjuk az önkormányzathoz - mondta Gyertyánági Endre. - Úgy szeretnénk, ha a helyiségeket ingyenesen bocsátanák rendelkezésünkre, a működtetés költségeit pedig természetesen mi vállalnánk. Úgy véljük, mindkét fél számára előnyös lehet ez az együttműködés, hiszen az általunk kinézett két helyszínnek jelenleg épp funkciót keresnek - miközben a helyi civilek épp bázist, otthont szeretnének teremteni maguknak.

A Halis-könyvtárban a dél-zalai civilek ma újabb rendezvényen várják az érdeklődőket: Nagykanizsa 2007- 2013-as fejlesztési céljairól lesz szó. A 13 órakor kezdődő programban Papp Nándor, az önkormányzat városfejlesztési bizottságának elnöke tart előadást, majd természetesen kérdések feltevésére, tapasztalatcserére és konzultációra is lehetőség nyílik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!