MOBIL Zalaegerszeg

2017.04.21. 13:14

Miért érdemes kiállítóként megjelenni?

A rendezvény a 40 milliárd forintból megvalósuló zalaegerszegi járműipari tesztpályára és a logisztikai központra épülve felvonultatja a két szakterület legfontosabb szereplőit, illetve az aktuális trendeket. Lehetőséget biztosít az iparági, beszállítói kapcsolatok építésére, mélyítésére, gyártói, foglalkoztatói brand építésére, konkrét üzletkötésre, illetve azok előkészítésére.

MIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTÓKÉNT MEGJELENNI?

1. A részvétel kapcsolati és üzleti lehetőséget jelent a szakkiállításon, a járműipari és a logisztikai konferencián résztvevő,legfontosabb autóipari, beszállítói valamint logisztikai, információ-technológiai, pénzügyi vállalatok, és intézményi szereplőkvezetőivel, munkatársaival

2. A kétnapos rendezvényre mintegy 3-5 ezer látogatót várunk

3. A jelenlévő vállalati, intézményi kör potenciális üzleti és egyéni vásárlói kört egyaránt jelent

4. Zala megye középiskoláinak diákjai szervezett keretek között vesznek részt a rendezvényen (várhatóan mintegy 1000 diák)

5. Egyedülálló megjelenési lehetőség a Dunántúlon, a márkajelenlét regionális erősítésének lehetősége

6. VIP-elhelyezés. (a kiállítási stand kiemelt helyen történő elhelyezése, VIP-ellátás a rendezvény mindkét napja alatt)

7. Exclusive reklámfelületek igénybevételének lehetősége a rendezvény kiadványában és helyszínén

8. Miniszteri és államtitikári kormányzati támogatás, jelenlét az eseményen.

9. Projektgazdaként Zalaegerszeg önkormányzatának jelenléte garantálja a rendezvény stabil pénzügyi hátterét, a szakmaiságbiztosításának érdekében pedig a szakterületek témavezetését az iparágak egy-egy elismert szaktekintélyét látja el.

10. A rendezvényt professzionális, komplex marketing-kampány előzi meg, melynek lebonyolítója Magyarország vezetőmédiavállalkozása: a Pannon Lapok Társasága (a rendezvény médiatámogatója). A kampányban – külön egyeztetés alapján -kiállítóink saját névvel is megjelenhetnek

Biztosak vagyunk abban, hogy a rendezvény minősége és a nagyszámú látogatóban rejlő értékesítési, illetve a piaci jelenlétet erősítőpotenciál felkeltette érdeklődésüket.

Annak érdekében, hogy az Önök céljait leginkább kiszolgáló ajánlatot tudjuk elkészíteni, kollégánk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

MOBIL JÁRMŰIPARI ÉS LOGISZTIKAI SZAKKIÁLLÍTÁS, KONFERENCIA
IDŐPONT: 2017. június 1-2.
HELYSZÍN: Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok
PROJEKTGAZDA: Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

SZERVEZÉS, PROGRAM
Kovács Károly. +36309931378 • [email protected]

KIÁLLÍTÁSI STANDOK ÉRTÉKESÍTÉSE
Tollár Péter. +36704514900 • [email protected]
Kaszás Blanka. +36704514911 • [email protected]
Panulin Bernadett. +36704514903 • [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!