Lovászi

2016.03.10. 13:43

Nőnapi rendezvényt tartott a lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub

Lovászi - Szerdán kora este tartotta nőnapi rendezvényét a helyi Olajbányász Nyugdíjas Klub.

Korosa Titanilla

 

A képen (b-j) Drávecz Tiborné, Bazsika Istvánné és Kósi József a nőnapi köszöntésen

A civil szervezet hagyományos rendezvényére az önkormányzati étteremben került sor, ahol mintegy 70-en gyűltek össze a szórakoztató programra.

A rendezvény elején Léránt Ferenc, a község polgármestere Márai Sándor gondolatait is felidézve köszöntötte a vendégeket.

- Tudva lévő, hogy a női lélek érzékeny és szeretetre éhes, s nemcsak az évnek ezen a napján kívánja a törődést, mégis boldogsággal tölti el az a kényeztetés, melyet ezen a napon kap. Sok férfi nyilatkozott már úgy, hogy a nővel élni néha gyönyörű érzés, olykor teher, néha felemelő, máskor nyűg, egy mégis bizonyos. Nélkülük élni nem lehet! Hiszen gondoskodóak, szeretnek, aggódnak, féltenek, ha kell simogatnak, ha szükséges korholnak, vagy éppen hallgatnak. Mégis szeretnek, s ezért hálásak vagyunk nekik. Férfitársaim figyelmébe ajánlom, hogy a nő is olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törődést kap a párjától, annál szebb és sugárzóbb!Ezért kell, hogy feladata legyen férfitársaimnak a gondoskodás, hogy még nagyon sokáig szépek maradjanak - mondta.

Az est további részében a szórakozásé volt a főszerep, illetve a klub férfi tagjai minden hölgyet virággal köszöntöttek, meglepetésként pedig egy fagylaltgépet rendelt a nyugdíjas szervezet egyik tagja erre az alkalomra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!