Frissen Zalából

2021.06.26. 20:00

Nem mindennapi gépszörnyet próbáltak ki a keszthelyi testvérek (videó)

Öblös, morajló hang jellemzi azt a Kirovec K701-es traktort, amely nem kizárólag a V12-es és 22 300 köbcentis motorja miatt kivételes.

Ujvári Klaudia

A Kirovec K701-es traktor

Fotó: Gehilio's Garage

Ugyanis esetünkben ritka export változatról beszélhetünk, melyet a keszthelyi Gehilio's Garage csapata próbált ki a közelmúltban.

Az első V12-es gép a csatornán

- Mi sem gondoltuk volna, hogy az első tizenkét hengeres epizódunk egyben egy traktoros rész lesz. A csillagmotor mellett is éreztünk erőt, de azért ott az ember tudja, hogy repülőt emel a magasba – hasonlította össze Kovács Bálint azzal az élménnyel, amelyről korábban már beszámoltunk.

A Kirovec K701-es traktor
Fotó: Gehilio's Garage

A traktor sztoriját még izgalmasabbá teszi, hogy fiatal gazda tulajdonában áll. Hatalmas odafigyeléssel gondozza ezt a munkagépet, ráadásul naphosszat dolgozik vele a családi gazdaságban. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően szinte garantálható, hogy fennmarad az utókor számára.

Nézd meg, milyen a nyers erő:

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/loero/merkur-telep-hangulat-2021-ben-makulatlan-ladakat-mutattak-be-a-keszthelyi-tesok-video-5249488/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!