Frissen Zalából

2021.04.27. 14:15

Hatalmas lángok csaptak fel! Videón mutatjuk, hogyan oltotta el az égő autót a zalai testvérpár

Ezúttal (tűz)veszélyes vállalkozásba vágott bele a keszthelyi Gehilio's Garage csapata. Külön pikantériát kölcsönöz a dolognak, hogy mindezt az ország egyik legritkább tűzoltóautójával tették meg.

Ujvári Klaudia

Rövid időre ugyan, de tűzoltókká váltak

Fotó: Gehilio's Garage

Sorozatunkban rendszeresen beszámolunk Bálint és Máté nagyon nem hétköznapi kalandjairól. A legfrissebb epizód az izgalmak mellett igazi veszélyeket is hordozott magában.

Rövid időre ugyan, de tűzoltókká váltak
Fotó: Gehilio's Garage

Forró pillanatokat éltek át

Az oldtimer autókért rajongó zalai testvérpár momentán egy 1970-es Mercedes L 1113 tűzoltóautót próbálhatott ki munka közben. A feladat azonban cseppet sem nevezhető szokványosnak: autótűzhöz riasztották őket.

Ha még ennyi nem lenne elég, akkor jön a rájuk jellemző „csavar” a történetben. Az oltást ugyanis hazánk egyik legkülönlegesebb tűzoltóautójával végezték el, mely a mai napig üzemel. A videóból kiderül, hogy nem is akárhogy:

Kapcsolódó tartalom:

https://www.zaol.hu/loero/nem-tulzas-a-vilag-egyik-legritkabb-autojat-probalta-ki-a-keszthelyi-gehilios-garage-csapata-video-5083132/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!