Szponzorált tartalom

2018.04.03. 10:06

Az új Ford Fiesta elegáns, modern és igen biztonságos autó! (x)

2017-ben került piacra az új Ford Fiesta, mely azóta is hatalmas sikereknek örvend. Nem véletlenül, hiszen egy újragondolt és újraalkotott autóról beszélünk, mely talán jobb nem is lehetne. Már kinézetére tekintve elakad az ember lélegzete, de ha beleül és kipróbálja ezt a négykerekű csodát, biztosan azonnal imádni fogja a vezetést.

Lenyűgöző, dinamikus vezetési élményt nyújt, a korszakalkotó kinézet és a személyre szabható stílus miatt pedig kialakíthat egy olyan autót mely igazán egyedi és így teljesen sajátjának tudja érezni. Az új Ford Fiesta modern technológiával van felszerelve, bele került több nélkülözhetetlen funkció is. Elegáns, korszerű és ultramodern, mégis az ember teljes biztonságban érezheti magát vezetés közben.

Lélegzetelállító külső és belső

A Fordban ezúttal sem csalódhattunk. Az új Ford Fiesta olyan, mint a korábbi Fiesták, csak még többet tud. Az aprólékos kidolgozás és a kecsesen áramvonalat karosszéria adja az autó elegáns kinézetét, melyhez olyan modern megoldások társulnak, amik biztosan elnyerik tetszését. Ugyanúgy ahogy a kocsi külseje, belső tere is lélegzetelállítóan néz ki, az ember nem tudja kibírni, hogy ne üljön bele.

Kialakításában a gyártó minden egyes részletet pontosan megtervezett és úgy hozta létre a jármű belső terét, hogy abba az ember élvezettel ül bele és garantált, hogy az autó utasai örömmel töltenek majd el itt időt. Az autó belsejét sokféleképpen lehet igényeihez alakítani, így egy teljesen egyedülálló belső teret tudunk létrehozni. Kényelmes ülések, modern műszerfal található az autóban.

 

Az új Ford Fiesta különösen biztonságos vezetést nyújt!

Amikor ezt az Új Ford Fiestát elindítja, egy mozdulattal modern és korszerű funkciókat kelt életre. Legyen szó akár az Adaptív sebességtartó automatikáról, az Aktív-ki/beparkolásról, vagy akár a Táblafelismerő rendszerről.

Ezek mind-mind azt a célt szolgálják, hogy Ön még nagyobb biztonságban vezethessen. És a felsorolás itt még meg sem áll. Az új Ford Fiestában rengeteg olyan hasznos és jól átgondolt megoldásokat találhat, mely elengedhetetlen a stressz mentes, nyugodt vezetésnél. Gondoljunk csak elsőre a parkolásra.

Rengeteg ember utál parkolni és amikor egy zsúfolt parkolóba találják magukat, egyre nagyobb lesz rajtuk a nyomás. Aki az új Ford Fiestával autózik, annak még a parkoláson sem kell idegeskednie, hiszen az Aktív ki-/beparkolást segítő rendszer lényegében elvégzi helyettünk a dolgot.

 

A Ford Fiesta a parkolásban is segít!

Párhuzamos és merőleges parkolást is segíti és a rendszernek köszönhetően az autó képes érzékelni azt, hogy a parkoló helyen elegendő-e a hely az autó számára. A parkoló rendszer oldalérzékelője pedig lehetővé teszi, hogy az oldal irányból érkező akadályokra is felhívja figyelmünket. A vezetés biztonságát és kényelmét nyújtja egyszerre az Adaptív sebességtartó rendszer, melynek segítségével kiválaszthatjuk a kívánt sebességet, az autó pedig egyszerűen képes folyamatosan megtartani azt.

A beépített érzékelőnek köszönhetően az autó észreveszi az előtte haladó járműveket, vagy más egyéb akadályokat. Ha bármit észlel, a rendszer automatikusan lelassít, addig, míg újra szabad nem lesz előtte az út. A Fordszabo.hu kínálatában megtalálható Fiesta, már 3.299.000 Forinttól megvásárolható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!