Letenye

2017.02.15. 18:59

Tűzifa száznyolcvan családnak

Letenye - A letenyei képviselő-testület szerdai ülésén Farkas Szilárd polgármester többek között szólt arról, hogy mintegy 3,2 millió értékben 180 család kapott egyenként 1 köbméter tűzifát.

Mirkó Imre

A Zala Megyei Vállakozásfejlesztési Alapítvány márciustól Letenyén minden csütörtökön munkaerő-piaci tanácsadást nyújt a térségben dolgozó vállalkozóknak és álláskeresőknek a városházán található irodában - említette a városvezető. Szólt arról is, hogy a Belügyminisztériumhoz legutóbb benyújtott rendkívüli települési támogatás elbírálása nem volt kedvező az önkormányzat számára, a keretből nem részesült a határ menti kisváros.

A Letenyei Család és Gyermekjóléti Központ üres családsegítő álláshelyét sikerült betölteni január 16-ától, valamint a Letenyei Közös Önkormányzati Hivatal pénzügyi ügyintézői álláshelyére is felvesznek munkatársat február 20-tól.A közelmúltban került sor a város és a Letenyéért Közéleti Egyesület által útjára indított karácsonyi kirakatverseny díjazására, s a tervek szerint húsvéti kirakatversenyt is meghirdetnek, hangzott el a polgármesteri tájékoztatóban.

A képviselők tárgyaltak az idei költségvetésről, lakásbérleti jogviszonyok iránti kérelmeket bíráltak el, s döntöttek a Start közmunkaprogramhoz támogatás igényléséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!