Letenye

2016.04.20. 14:30

Autós ámokfutás Letenyén

Letenye - Hétfőn este negyed kilenckor érkezett bejelentés a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy Letenyén a Rákóczi és az Eötvös utca kereszteződésében (egyedutai városrész) az ott lévő kápolna kerítésének ütközött egy autós, majd tovább hajtott.

Mirkó Imre

Letenye egyedutai városrészében a kápolnánál kidöntött jelzőtáblák és kerítés

A rendőrök a leesett típusjelből és a helyszínen talált autó darabokból megállapították, hogy egy fehér Opel Astráról lehet szó. Fél órával később rá is találtak a kocsira Letenyén, igazoltatni akarták a sofőrt, aki elhajtott és a városon belül több utcán, behajtón át menekült a járőrök elől. A kocsi vezetőjét Becsehely után a borsfai elágazótól mintegy 200 méterre sikerült megállítani. Mint kiderült az Opelt egy 15 éves tótszerdahelyi fiú vezette, akinél felmerült az ittasság gyanúja, ezért mintavétel céljából előállították.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja és szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a fiatal fiúval szemben - tudtuk meg Sznopek Veronikától a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.    


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!