Lenti

2015.12.02. 14:34

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött az iskolahét

Lenti - Egész héten át tartó programsorozattal emlékeznek az iskola névadójára a Lenti Vörösmarty Mihály Általános Iskolában.

Korosa Titanilla

Hagyományos ünnepséggel és a Vörösmarty Mihály költőre való emlékezéssel kezdődött el az iskolahét, valamint átadták a Vörösmarty-díjakat is. Idén a diákok közül  Kovács Fanni és Török Anna, a pedagógusok közül Czigány Csabáné és Takácsné Bodnár Ilona kapta az elismerést.

Ünnepélyes megnyitóval kezdődött az iskolahét

A Vörösmaty-napok alkalmával osztották ki a megyei vers - és prózaíró pályázat díjait is. Horváth Lászlóné intézményvezető kiemelte, nagy öröm számukra, hogy a verseny egyik korábbi résztvevője, Lugosi Csenge Anna nemrég jelentette meg első könyvét, Kilenc drágakő címmel.

A névadó emléktábláját is megkoszorúzták. A képen Kovács Fanni és Török Anna Fotó: a szerző

A diákok péntekig színes programok közül választhatnak, lesz például adventi koszorú készítés és táncház, de a Vörösmarty's Got Talent-en is kipróbálhatják magukat. Nem marad el a szavaló- és a matematikaverseny, a mesemondó verseny az óvodásokkal, lesz sportdélután és mézeskalács díszítés, valamint gyermekjóga is. Pénteken méz kóstolásra nyílik lehetőség, majd az iskolahét Mikulás discoval ér véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!