Lenti

2014.02.16. 13:42

Romantikus utazás

Csömödér – A nagy sikerű Márton-napi libajárat mintájára Valentin-napra is szervezett kisvonatos kirándulást a Zalaerdő Zrt. csömödéri vasútüzeme.

Gyuricza Ferenc

A szerelvény szombaton indult útjára.Ámor nyilán bundázott és roston sült húsválogatás burgonyapürével, keleti rizzsel – ez volt a főfogása annak a vacsorának, amit a szalonkocsiban helyet foglalóknak kínáltak. A speciális menü egy különleges utazáshoz készült, az erdei kisvasút ezúttal egy romantikus kirándulásra invitálta az érdeklődőket.



Szentes Georgina és Balogh Ádám először vett részt kisvasutas kiránduláson. Kancsal István pezsgővel kínálja őket (Fotó: Gyuricza Ferenc) 

– A Zalai Hírlapban olvastunk a lehetőségről, s azonnal foglaltunk két helyet – mondta a gelseszigeti Balogh Attila. – A párommal együtt először kisvasutazunk, s nagyon tetszik, mint ahogy a felszolgált étel is igen ízletes. A Valentin-napi járat Lenti és Csömödér között szállította az utasokat, akiket a kirándulás után a lenti-hegyi Hubertus étterembe vártak még egy táncos mulatságra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!