Lenti

2017.02.27. 14:27

Programsorozat az Arany-iskolában

Lenti - Tegnap kezdődött el az iskolahét az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. Idén az intézményben 30 éves jubileumot ünnepelnek.

Korosa Titanilla

Tegnap a műveltségi vetélkedők mellett egy, a város történetőré szóló előadással vette kezdetét az iskolahét, illetve még előzetesen rajzpályázatokat hirdetett meg az intézmény az óvodásoknak és az iskolásoknak is. Ma farsangi program várja a diákokat, szerdán pedig a művelődési központban megyei furulyás találkozóra kerül sor.

Közben az iskolában Kaján Imre, a Göcseji Múzeum igazgatója tart előadást Zala vármegye a török korban címmel. Emellett lesz ügyességi vetélkedő és Arany emléktúra is. A jubileumi ünnepi műsort csütörtökön tartják meg délelőtt, majd délután szavalóversenyt rendeznek, este pedig a Nehéz Fiúk Tubakvártett ad koncertet a művelődési központban.

Pénteken hagyományosan megrendezésre kerül 8 és 20 óra között a non-stop olvasás, melyre a diákok mellett a város lakóit is várják. Az iskolahét zárónapján stílustanácsadást is szerveznek a diákoknak, de lesz még tanár-diák röplabda mérkőzés, illetve 20 órától a felolvasást követően filmvetítéssel zárul a program.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!