Lenti

2012.01.03. 19:22

A megye idén végre méltányolta a kérést

Lenti – Riasztórendszert építettek, új elektronikus sütőt vettek, illetve fontos karbantartási munkákat végeztek el a közelmúltban a Gönczi gimnázium és szakközépiskolában.

Gyuricza Ferenc

Árkovicsné Pezzetta Claudia igazgató elmondta: a riasztórendszer kiépítése és a háromaknás nagykonyhai elektronikus sütő cseréje együttesen közel 1,3 millió forintba került. Mindkettő indokolt volt, mivel a városban a gimnázium volt az egyetlen olyan közintézmény, ahol a vagyonvédelmet nem szolgálta elektronikus rendszer, a régi sütő pedig gyakran meghibásodott.


– Miután az épület tulajdonosa a város, a fenntartó megyei önkormányzattól az elmúlt tizenöt évben csak szűken kaptunk pénzt beruházásra. Idén méltányolták kérésünket, a fejlesztéseket a zalai közgyűlés fizette. Ezenfelül saját költségvetésünk terhére szintén régóta húzódó karbantartási feladatokat végeztünk el, kifestettük a tornatermet, s az étkező is új járólapot és csempét kapott – sorolta az igazgató. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!