Lenti

2011.09.22. 14:14

Vandálok - Megrongálták a felújított rendelő épületét

Érthetetlen és bosszantó fogalmazta meg véleményét röviden dr. Fekete Zoltán önkormányzati képviselő annak kapcsán, hogy a napokban ismeretlenek megrongálták a lenti Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet frissen felújított épületét.

Gyuricza Ferenc


A képviselő  aki tagja az egészségügyi, szociális és lakásügyi bizottságnak, ráadásul orvosként maga is a rendelőintézetben dolgozik  azért fordult lapunkhoz, mert reméli, hogy ezáltal rá tudja irányítani a figyelmet a barbár cselekedetekre, ezzel pedig talán visszatarthat vandálokat.

- Úgy gondolom, minden lenti lakos büszke lehetne arra, hogy a városban található a megye egyik legkorszerűbb szakorvosi rendelőintézete  - fogalmazta meg dr. Fekete Zoltán.  - Sajnos, a többség örömét nagyon könnyű elrontani, s a munkatársaink is így éreztek, amikor szembesültek azzal, hogy valakik szándékosan megrongálták a csatornák fedőlemezeit, illetve lefűrészelték a fém kerékpártartókat. Valószínűleg olyan személyekről lehet szó, akik színesfém gyűjtésével, eladásával foglalkoznak.

Az önkormányzati képviselő azt is hozzátette: nem nagy értékről van szó, de ennek ellenére rendőrségi feljelentést tettek. Az eset kapcsán Salamon Róbert alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője annyit mondott: a lenti kapitányságon rongálással megvalósított tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!