Lenti

2011.03.07. 07:09

Hazai slágerek, zalai színpadon

A közönség igényeinek kielégítése az előadó legfontosabb feladata, ezért fellépéseit úgy válogatja össze, hogy abban fiatal és idősebb egyaránt megtalálja a kedvére valót.

Gyuricza Ferenc

A fentieket a rédicsi Stángli Tibor mondta, aki már második alkalommal vállalkozott arra, hogy önálló zenés estjével szórakoztassa a falu lakosságát. A szombat esti rendezvényen - amelyen mintegy száz fő vett részt - ismert hazai slágerek csendültek fel a térségben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő fiatal énekes előadásában.


- Körülbelül tíz éve énekelek, főleg helyi rendezvényeken, falunapokon - így Stángli Tibor. - Általában önállóan, de arra is volt már példa, hogy a rédicsi színjátszókkal közösen szórakoztattuk a közönséget. Az első önálló zenés estemet, amikor nem egy rendezvény keretében léptem fel, hanem valóban az én műsorom miatt jött be a közönség a művelődési házba, tavaly tartottam. Annak sikere miatt döntöttem úgy, hogy évente megismétlem.

A fiatal énekes hozzátette: egyelőre más előadók népszerű dalaival lép ki a közönség elé, ám már azon is gondolkodik, hogy saját dalokat is beépítsen műsorába. Erre várhatóan még ez évben, a nyári időszakban kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!