Lenti

2006.07.27. 02:22

Közösséggé váltak

Letenye (kv) - Az Equal-pályázat nyújtott lehetőséget a vállalkozó nők számára tartott, kétszer 100 órás tanfolyam elvégzésére.

Mórocz Zsolt

Nemrég zárult le a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Zala Megyei Munkaügyi Központ és a Zalai Falvakért Egyesület által szervezett tanfolyam, melynek keretében a letenyei csoport tagjai egy ingyenes önismereti, személyiségfejlesztő és kommunikációs tréningen vehettek részt, amelynek során adózási, társadalombiztosítási, munkaügyi, munkajogi, pénzügyi, banki, tőzsdei, pályázatírási, vállalkozás-fejlesztési, stratégiai és üzleti tervezési, valamint marketing és kereskedelmi ismereteket is kaptak. A többnyire családos hölgyek szabadidejüket áldozták tudásuk bővítésére, ám, mint mondták, a tanfolyamon elsajátítottakat sok helyütt hasznosítani tudják a jövőben. Állítják, hogy sokkal szélesebb körnek is hasznára válna egy ehhez hasonló, speciális képzés. A csoport fél év alatt igazi közösséggé vált, így a Julián-hegyen közösen elkészített ebéddel zárták életük ezen érdekes szakaszát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!