Lenti

2006.07.06. 02:22

Egységes arculattal

Rédics (gyf) - Az összetartozás jelképeként egységes arculatú faluköszöntő táblákat szeretne készíttetni a Leader program keretében az Őrség-Göcsej- ...

Mórocz Zsolt

Rédics (gyf) - Az összetartozás jelképeként egységes arculatú faluköszöntő táblákat szeretne készíttetni a Leader program keretében az Őrség-Göcsej-Hetés akciócsoport 31 települése. Lóránth József rédicsi polgármester, egyben az akciócsoport vezetője szerint a felmerülő költségek körülbelül egymillió forintot tennének ki, ez az összeg akár a már elnyert programban rendelkezésre is áll. Azokon a településeken, ahol már vannak faluköszöntő táblák, ott alternatív megoldásként akár a hirdetőtáblák kihelyezésére is sor kerülhet. Rédics (gyf) - Az összetartozás jelképeként egységes arculatú faluköszöntő táblákat szeretne készíttetni a Leader program keretében az Őrség-Göcsej-Hetés akciócsoport 31 települése. Lóránth József rédicsi polgármester, egyben az akciócsoport vezetője szerint a felmerülő költségek körülbelül egymillió forintot tennének ki, ez az összeg akár a már elnyert programban rendelkezésre is áll. Azokon a településeken, ahol már vannak faluköszöntő táblák, ott alternatív megoldásként akár a hirdetőtáblák kihelyezésére is sor kerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!