Lenti

2006.07.06. 02:24

Egy már régóta húzódó problémát oldott meg

Nova (gyf) - A napokban fejeződött be a sportöltző rákötése a szennyvízhálózatra. Lendvai Jenőné polgármester szerint a beruházást il-lett megoldani a település önkormányzatának.

Mórocz Zsolt

A sportöltözőt rákötötték a csatornarendszerreFotó Gyuricza Ferenc Nova (gyf) - A napokban fejeződött be a sportöltző rákötése a szennyvízhálózatra. Lendvai Jenőné polgármester szerint a beruházást il- lett megoldani a település önkormányzatának. A novai sportöltöző szennyvízét eddig derítőaknás rendszerrel gyűjtötték össze. A helyi önkormányzati képviselő-testület tagjainak véleménye szerint ez a környezetkímélőnek nem nevezhető megoldás már nem volt tovább fenntartható. - Vannak olyan múltból ránk maradt örökségeink, amelyeket folyamatosan próbálunk felszámolni - mondta Lendvai Jenőné polgármester. - A sportöltöző szennyvíz-problémája is ezek közé tartozik. A község önkormányzati vezetője azt is hozzátette, a munka nem túl jelentős, mindössze néhány száz méteres vezetéket kellett lefektetni, így azzal nem is kívánnak nagyon büszkélkedni. - Még beruházásnak sem nagyon nevezzük, megítélésem szerint csak egy olyan apró feladatról van szó, melyet egy önmagára valamit adó önkormányzatnak, így a mi településünknek is kötelessége elvégezni - sorolta tovább a polgármester. - A sportöltözőt illetően egyébként nem ez lesz az egyetlen munka, szeretnénk az épületet az elkövetkező időszak során bővíteni és felújítani. A felújításra mindenképpen sor kerül, ha a városkörnyéki bajnokságot megnyert csapatunk elindul az eggyel magasabb osztályban. Erről várhatóan napokon belül megszülethet az illetékesek döntése. Nova (gyf) - A napokban fejeződött be a sportöltző rákötése a szennyvízhálózatra. Lendvai Jenőné polgármester szerint a beruházást il- lett megoldani a település önkormányzatának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!