Kultúra

2017.09.15. 15:53

Őszi Kultúr Korzó

Nagykanizsa – A hónap utolsó hetében, öt napon át, tánctól, zenétől és daltól lesz „hangos” az Ady utca.

Szabó Zsófia

gesztenye

Harmadik alkalommal rendezik meg a Kultúr Korzó elnevezésű programot, szeptember 25 és 29 között. A részletekről sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

Halmos Ildikó, a Honvéd Kaszinó igazgatója jelezte: a program célja ezúttal is az, hogy változatos műsorokkal, előadásokkal megédesítsék a hétköznapok délutánjait. A rendezvény keretében harminc művészeti, kulturális csoport, klub szórakoztatja majd a nagyérdeműt délutánonként.

Az eseménysorozat első napján a Honvéd Kaszinó berkein belül működő klubok mutatkoznak be. A közönség többek közt salsa és modern tánc bemutatókat is láthat.

A hét hátralévő részében a Halis István Városi Könyvtár, a Pannon Egyetem helyi kampusza is meglepi különböző programokkal a járókelőket. Csakúgy, mint a (szintén) szervező Eraklin Táncklub Egyesület, amelynek vezetője, Lekszikov Csaba elmondta: nem csak a Kultúr Korzó belbecsére, a tartalmas és változatos programokra, figyelnek. A rendezvény tiszteletére ismét feldíszítik az Ady utcát, korhű ruhákkal, eszközökkel. Emellett a résztvevő csapatok közül többen szintén századelő hangulatát idéző ruhákban pompáznak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában