Kultúra

2011.06.28. 11:30

Open Smile Jam: felejthetetlen zenei élmény

Három nap alatt közel kéttucatnyi zenekar lép fel a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő muravidéki Open Smile Jam fesztiválon. A Völgyifaluban július 7-én kezdődő rendezvénynek több magyarországi közreműködője is lesz.

Gyuricza Ferenc

Mindezt a fesztivált szervező lendvai A Kultúra Fejlődéséért Egyesület képviselői, Soós Mihály és Viktorija Jus tudatták lapunkkal. Elmondták, hogy a 2004 óta megrendezésre kerülő Open Smile Jam célja, hogy festői környezetben, 400 éves tölgyfák árnyékában nyújtsanak felejthetetlen zenei élményt a résztvevők számára, ugyanakkor a találkozó a zenetanulás és zeneírás tapasztalatcseréjét is szolgálja. A négy nap során a szervezők a civil szervezet számára is lehetőséget biztosítanak a bemutatkozásra, illetve további szórakoztató programokkal és sportrendezvényekkel igyekeznek a rendezvényt még élvezetesebbé tenni.

Az Open Smile Jam keretében főleg szlovén zenekarok - köztük a nemzetközi hírű Elvis Jackson - lépnek fel, de a fesztiválnak lesznek olasz, szerb, mexikói és horvát közreműködői is, míg hazánkat a Kocsmazaj, a Nils és a Fish képviseli.



 Nyár 2011


További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!