Kultúra

2009.05.04. 02:28

Mindhalálig Beatles (nyár)

Nagykanizsa (kv) - Hosszú sikersorozatot ért meg a Thália Színházban a Mikó István, Forgács Péter, Győri Péter és Incze József nevével fémjelzett Mindhalálig Beatles, mely május végén a HSMK-ba érkezik.

Kelemen Valéria

Az élő koncert május 27-én 20 órakor kezdődik a Hevesi Sándor Művelődési Központ színháztermében, melyet várhatóan most is megtöltenek az érdeklődők, akárcsak Mikóék korábbi, hét-nyolc évvel ezelőtti fellépésekor.- A produkció egy kicsit megújulva, de a legnagyobb Beatles-slágerekkel, mint például a Hey Jude, az Obladi, oblada, Love me do, a Yellow submarine, Beatles-sztorikkal megspékelve, s remek színészekkel érkezik Nagykanizsára - mondta Szakács Gábor, a Kanizsai Kulturális Központ művelődésszervezője, aki egyéb nyári rendezvényekről is beszámolt.

Kanizsán folytatódik a 2003-ben megkezdett, Nyáresti szerenád című, igynesen látogatható programsorozat, mely idén is két héten át, június 15-étől, hétköznaponként nyújt kellemes kikapcsolódást az érdeklődőknek. Az első héten a HSMK előtti kultúrterasz, a másodikon a Kiskastély udvara lesz a helyszín, ahol ismert kanizsai harmonikások, gitárosok és énekesek lépnek közönség elé. 

- Június végén szeretnénk feléleszteni a Nyáresti vigasságok tábortüzes hagyományát a Kiskastély udvarán - folytatta Szakács Gábor -, s június 6-án kezdődően, a HSMK mellett Szombat esti rock sokkot szervezünk három alkalommal. S azért kezdjük már 16 órakor, hogy a kanizsai sztárzenekarok (Alarm, Radioaktív) mellett felnőtt, középiskolásokból álló zenekaroknak is bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk. Ezek a zenés rendezvények is ingyen látogathatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!