kortárs előadások várnak

2018.06.21. 10:30

Indul a nyári színház Egerszegen

Július elsején nyitja kapuit a megyeszékhelyi Kvártélyház nyári színházi évad, amely augusztus 23-ig kínál kortárs vendégelőadásokat és saját produkciókat.

Arany Horváth Zsuzsanna

Rezes Judit és Szabó Győző

Július elsején, vasárnap a Rejtélyes viszonyok című krimit láthatjuk, amelyben Hirtling István játssza az egyik főszerepet. Másnap, hétfőn a Kortalan kortárs című szépirodalmi performanszban három színásznő járja körül az extázis fogalmát, érzését kortárs irodalmi művek segítségével, majd Szily Nóra beszélget a szereplőkkel. Július 3-án a Bocs, félrement című vígjátékban Kovács Patrícia főszereplésével egy, a számítógépnek köszönhető lebukás történetébe pillanthatunk, 4-én, szerdán az Isten hozott a Majomházban című sci-fi kerül a kvártélyházi színpadra, amelyet Kurt Vonnegut novellájából Dömötör Tamás rendezett.

Rezes Judit és Szabó Győző

Július 5-én, csütörtökön a Loveshake című „szerelemturmixban” láthatjuk Rezes Juditot és Szabó Győzőt. Pénteken az Othellot olvassák új fordításban, július 7-én, szombaton az Aukció táncelőadás újdonságként szerepel, végül 8-án, vasárnap a Nőkből is megárt színházi duettben Tordai Teri és Horváth Lili játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában