Francis, Frank, Mr. Sinatra, Frankie

2019.05.18. 18:42

Hogyan vezet az út a kisvárosból Los Angelesbe?

Hogyan lesz a világ egyik leghíresebb énekese Frank Sinatra? Hogyan kerül maffiózókkal, elnökökkel kapcsolatba?

Forrás: Origo / Videa

Barátokkal, ellenségekkel, szerelmekkel és feleségekkel küzd, valamint négy öngyilkossági kísérletet is elkövet Frank Sinatra. Az ő életét mutatja be Bakos-Kiss Gábor önálló estjében, amelyet a Nemzeti Színházban láthat majd a közönség – mutatja be az Origo.

A lap munkatársai a Frankie című darab egyik próbáján forgattak, ahol betekintést kaptak a Zakariás Zalán által rendezett darabba.

Frank Sinatra vallomást tesz. Mert kihallgatja egy rendőr. Bakos-Kiss Gábor Sinatra hangján mondja el a világhírű énekes és színész életét a rendőrségi kihallgatáson. Ül egy széken, és csak mesél. Néha felpattan, elénekel egy-egy dalt, mert a történet szerves része éppen akkor, éppen ott az a dzsessz vagy swing.

A darab elsősorban prózai előadás. Nem esztrádműsort szerettek volna létrehozni, de megkerülhetetlen volt, hogy Frank Sinatra leghíresebb dalai is megszólaljanak – mondta Bakos-Kiss Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában