Kultúra

2017.05.26. 18:15

Vurstlival búcsúztak el a Kultúr Korzótól

Nagykanizsa - Századfordulós vurstlival zárult pénteken az Ady utcában egy héten át tartott Kultúr Korzó rendezvénysorozat.

Benedek Bálint

A fergeteges kulturális forgatag ötlete az Eraklin Táncklub Egyesülettől származik, hozzájuk csatlakozott társszervezőként az Ady utcában található Honvéd Kaszinó. Céljuk az volt, hogy a szürke hétköznapokat színessé, változatossá tegyék és élettel töltsék meg a sétálóutcát. Ehhez pedig minden napra gazdag programkavalkád várta a járókelőket.

- Igyekeztünk az összes korosztály számára nívós műsort adni, a pozitív visszajelzésekből kiderült, hogy újra sikerrel jártunk - értékelt Lekszikov Csaba, az "eraklinosok" vezetője. S, hogy az idén ősszel visszatérhet-e a kultúra az Ady utcába, arra Halmos Ildikó a kaszinó igazgatója hangzatos választ adott: "Naná!".

Pénteken zárásként pedig a századelő jellegzetes hangszere, a verkli csalogatta az embereket az utcába, melyet a balatonfüredi Horváth Zsolt keltett életre. Rajta kívül énekelt a kanizsai Budai Fanni, a Napsugár együttes és fellépett a Canissa zenekar is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!