Kultúra

2016.12.14. 21:45

A falvakban dolgozó könyvtárosok jutalma

Zalaegerszeg - A város és környéke olvasóit szolgáló könyvtárosok tegnap karácsonyváró együttlét keretében jutalmakat vehettek át.

Arany Horváth Zsuzsa

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár gárdája tegnap a József Attila Tagkönyvtárban rendezett ünnepi találkozót, amelyen a karácsonyi műsor után többféle elismerés is gazdára talált. A városi tagkönyvtárban zajlott a Fel a netre! online vetélkedő, amelynek a versenyzői ez alkalommal vehették át az elismeréseket.

Balról: a díjalapítók képviseletében Kereki Judit városi könyvtáros, Pappné Beke Judit keszthelyi könyvtárigazgató, Major Árpád friss díjazott és Kiss Gábor igazgató Fotó: Katona Tibor

A városkörnyéki községi könyvtárakban dolgozó munkatársak közül 24-en kaptak jutalmat a tegnapi találkozón, közülük néhányan nyugdíjba mennek. A Magyar Könyvtárosok Egyesülete zalai tagjai Zala megye Könyvtárügyéért díjat alapítottak, melyet első ízben Major Árpád, a városi könyvtár nyugalmazott igazgatója nyert el. Ezt a kitüntetést is tegnap kapta meg a jutalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!