Kultúra

2015.03.29. 14:04

Bischofné Hesinger Katalin Biheka meséje

Zalalövő - A jelenkori magyar ifjúsági irodalom egyik legkiválóbb alkotása - hangzott el többek közt a Biheka meséje című regény szombati bemutatóján.

Gyuricza Ferenc

A Biheka meséje című kötet szerzője Bischofné Hesinger Katalin, a helyi Salla Művelődési Központ munkatársa. A regényben – ahogy azt a kötetet hosszasan, s mindvégig elismerő szavakkal méltató dr. Csider Sándor, a Nyugat-magyarországi Egyetem nyugalmazott docense is kiemelte –, a valóság keveredik a képzelettel, szerzője pedig ezáltal egy olyan csodálatos világot teremtett meg, amely élni tanít, s amely olyan törvényeket kínál, melyek követése által boldogabbá válhat számunkra az élet.

 

Az ifjúsági regény a nagykanizsai Czupi Kiadó gondozásában jelent meg, a bemutatón Czupi Gyula – aki egyben a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtár igazgatója is – többek között arról beszélt, hogy azonnal megragadta, lebilincselte a történet, megjelentetése számára is élmény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!