Kultúra

2014.02.24. 19:10

Jancsóra emlékezve

Nagykanizsa - A Kanizsai Kulturális Központ (KKK) részben a nemrég elhunyt zseniális filmrendező, Jancsó Miklós emlékének szenteli a Kultúrházak éjjel-nappal című program rendezvényeit.

Horváth-Balogh Attila

Az országos, pénteken kezdődő és vasárnapig tartó Kultúrházak éjjel-nappal című programsorozat helyi vonatkozásairól hétfőn tartottak sajtótájékoztatót a szervezők.

Farkas Tibor, a Hevesi Sándor Művelődési Központ művelődésszervezője elmondta, az érettségi előtt álló középiskolásokat az áprilisig tartó Játssz önként! című programsorozatra várják, első alkalommal pénteken, amikor is egy nagy középiskolás farsangi bulit szerveznek nekik. Akik a teljes sorozaton részt vesznek, azoknak az eltöltött időt a KKK az önkéntes munkában való részvételként igazolja.

Tóth István, a kiskanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Ház vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy pénteken 18 órától az érdeklődőket egy, a kanizsai néptáncos aranykort felelevenítő monstre filmvetítéssel várják.

Kovácsné Mikola Mária, a KKK igazgatója a szombati napot ajánlotta a sajtó figyelmébe, amikor is a Medgyaszay Házban a most elhunyt Jancsó Miklós filmrendezőre emlékezve 13 órától a vele készült interjút, illetve 4 filmjét vetítik le. Szintén e napon 16 órakor és ugyancsak a Medgyaszay Házban Bocskor Anikó hipnotizőr tart előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!