Kultúra

2013.12.13. 18:35

A muzsika hangja

Zalaegerszeg - A Hevesi Sándor Színházban péntek este mutatták be A muzsika hangja című világhírű zenés játékot Moravetz Levente rendezésében.

Arany Horváth Zsuzsa

 

A zenés darab gyermekszereplői a Jászai-díjas Kiss Ernővel (jobbról), aki Max Detweilert alakítja Fotó: Pezzetta Umberto

A Richard Rodgers Oscar Hammerstein II Howard Lindsay Russel Crouse szerzőcsoport színműve a második világháború idejére viszi vissza a nézőt, méghozzá a szomszédos Ausztriába. Az egerszegi előadásban a főbb szerepeket Foki Veronika (második szereposztásban Kátai Kinga), Bot Gábor, Kiss Ernő, Debrei Zsuzsanna, Kovács Olga, Pap Lujza, Balogh Tamás, Mihály Péter alakítja. A premier alkalmával jelentette be Vigh László országgyűlési képviselő (Fidesz), hogy a kormányfővel történt személyes egyeztetése nyomán közölheti, sikerült előteremteni a színház költségvetéséből hiányzó összeget, a teátrum működéséhez 2014 végéig biztosítottak lesznek az anyagi források.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!