Kultúra

2011.11.14. 03:28

A közösségi média felhasználásával

Budapest - Nyolcmillió forintos keretből pályázati lehetőséget nyitott a Magyar Telekom civil szervezetek részére.

PLT

A pályázatok elbírálása során olyan programok kerülnek kiválasztásra, amelyek különböző kulturális ágakat és tevékenységeket integrálva működtetnek gyógyító-terápiás, tehetséggondozó, valamint felzárkóztatást segítő, nevelő, fejlesztő és esélyegyenlőségi programokat. A kuratórium olyan pályázatokat vár, amelyek a program megvalósítása során használják az internet és a közösségi média nyújtotta lehetőségeket. További cél olyan programok támogatása, amelyek sokoldalúan és akár új felfogásban nyúlnak a magyar kultúra értékeihez.

A pályázatok elbírálásánál kiemelten fontos szempont lesz az innováció megjelenése, valamint minden olyan kezdeményezés, amely a digitális felzárkózást segíti. A részletes feltételeket tartalmazó pályázati felhívás és a letölthető adatlap elérhető a http://www.telekom.hu/tarsadalom-es-kornyezet/tarsadalom/hello-holnap-tematikus-palyazatok weboldalon. A pályázatok beérkezésének határideje november 15.

(Társadalmi célú felelősségvállalás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!