Kultúra

2011.08.08. 05:29

Charley nénje: komédia a Kvártélyházban

Aki lemaradt róla, pótolhatja mulasztását, akinek tetszett, újra megnézheti: a Charley nénje című zenés vígjáték csütörtöktől ismét szerepel a zalaegerszegi Kvártélyház műsorán.

Péter Gyöngyi

A Tompagábor Kornél rendezte mű Oxfordba, a XIX. század második felébe kalauzolja a nézőt: két diák, Charley és Jack szerelmes, de a kor szabályai szerint felügyelet nélkül nem időzhetnek sokat választottjaikkal. A probléma megoldódni látszik, mivel Charleynak hamarosan megérkezik a nagynénje Brazíliából, aki gardedám lehet. A milliomos néni azonban, úgy tűnik, mégsem jön. A két ifjú megkéri barátját, Babberleyt, játssza el ő Donna Lucia DAlvadorez szerepét...


Orchideák, Most mi három lányok, Papa-mama minket arra intett... Megannyi népszerű dallam, mely ismét felcsendül a belvárosi szabadtéri teátrumban. A tavaly bemutatott Brandon Thomas-komédia szereplői - Hertelendy Attila, Spisák István, Bakos-Kiss Gábor, Nádházy Péter, Farkas Erzsébet, Szakály Aurél, Lőrincz Nikol, Csávás Dóra, Benkő Zsuzsanna és György János - idén hat esten gondoskodnak a közönség szórakoztatásáról.



Kvártélyház dosszié

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!