Kultúra

2011.01.27. 20:06

Király L. Norbit szinte széttépték a diszkóban

Ösztönös tehetség, soha nem tanult zenét, s csak annyit tudott, ha felmegy a színpadra a ritmus ad neki erőt. Adott. Király L. Norbert meghódította a közönség szívét.

Horváth Viktória

Megvan benne az X-Faktor, de nem hangilag, mondta róla Malek Miklós. Nincs egyedül a véleményével, az ifjú énekes ugyanis megosztja az embereket. De ez talán nem is olyan nagy baj... Nemrégiben Egerszegen lépett fel Király L. Norbert.

– Sejtette, hogy ekkora sztárt faragnak Önből?

– Már régóta vártam a lehetőségre, hogy megmutathassam magam – mondta magabiztosan, mégis szerényen Király L. Norbert. – Tudtam, hatalmas gépezet része lehetek, és ha eljutok a döntőkig, akkor a kemény munka mellett várnak rám sikerek is, de azt nem gondoltam, hogy lemezem lesz, s ennyi fellépésen vehetek részt.


– Milyen volt a műsor készítése? Jól kijött a versenyzőkkel, a mentorokkal?

– A műsor családdá tett minket. Együtt laktunk hónapokig, együtt töltöttük a napokat. A mentorok mellettünk voltak minden helyzetben. A kaposvári fiú volt a műsor legnagyobb meglepetése, mondják a nézők és a műsor készítői is. A 22 éves énekesen először nevettek, mikor táncos mozdulatait látták, ám amikor megszólalt, a teremben az összes többi hang elhallgatott. A sikerig nem vezetett egyenes, göröngyöktől mentes út. Kilencévesen édesapjával, később édesanyjával is megszakadt a kapcsolata, utána mamája nevelte a fiút, majd miután meghalt a nagyszülő, korábbi kedvesének az édesanyja vette szárnyai alá, az ő ügyvédi irodájában kapott állást.

– Sok lány rajong Önért...

– Jó érzés látni, hogy szeretnek ott lenni a fellépéseken, a koncerteken, és hogy a hölgyek velünk éneklik a számokat – hangzott a diplomatikus felelet.

– Jól bírja a pörgést?

– Ezt akartam, ezt vártam, és most nemhogy fáradt nem vagyok, de napról napra ez tölt fel. Várom, hogy mi jön még! – mondta elszántan. Hihető, valóban úgy pörög, mintha nem a harmadik fellépésen lenne már túl a beszélgetés idején.


– Hogy tud kikapcsolódni, ha épp nem a színpadon áll?

– Rendszeresen úszom, hogy szellemileg és fizikailag is mindig topon legyek.

– A családja, a barátai hogyan reagáltak a sikereire?

– Vegyesen. Volt aki örült, volt, aki kritikusabb volt, de a hozzám közel állókkal rengeteget beszélgettem a show-k után és mindig meghallgattam a véleményeket. Mert fontos, hogy mit gondolnak rólam és a produkciómról.

– Ki a legjobb barátja a verseny társai közül?

– Nagyon jóban lettünk Vastag Csabával, aki a műsor nyertese lett és Takács Nikolassal is, talán azért is, mert velük voltam a legtöbbet együtt, mivel mi hárman maradtunk a verseny végére, de a többiekkel is nagyon jó kapcsolatot ápolok. Az énekest egyébként kérdeztük a barátnőjéről és a közöttük lévő kapcsolatról is, ám ezt a kérdést udvariasan hárította.

– Tervei?

– Első lemezemet szeretném elkészíteni, vagyis inkább nekiállni. Valami nagyon egyedit szeretnék alkotni, olyat, amiről azt mondják, ez „király”! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!