Kultúra

2009.09.23. 13:05

Zala megye a Művészetek Palótájában (szeptember 27.)

Zala megyével, és azon belül Zalaegerszeggel ismerkedhetnek meg mindazok, akik ellátogatnak vasárnap a Művészetek Palotájába. A Hetedhét ország nevű program keretében más-más város mutatkozik be Budapesten minden hónap utolsó vasárnapján.

zaol.hu

Zalaegerszeg szívesen tesz eleget a felkérésnek. Fellép a nap folyamán a Zalai Táncegyüttes, a Zabszalma együttes, bemutatkoznak zalaegerszegi színészek és a Griff bábszínház is.


Szeptember 27-én vasárnap a Művészetek Palotájába várnak mindenkit, aki kíváncsi Zalaegerszeg kulturális életére, hagyományaira, értékeire. A palota falai között barangolhatják be a látogatók Zalaegerszeget, hogy később ismerősként látogathassanak el személyesen is a zalai megyeszékhelyre.
Mindezeken túl zalai kézművesek várják az érdeklődőket. De ott lesz a Művészetek Palotájában a zalaegerszegi Tourinform iroda is, melynek munkatársai minden információt megadnak Zala megyéről és a megyeszékhelyről. A Hetedhét ország elnevezésű rendezvény látogatása ingyenes – írja a zegtv.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!