Kultúra

2009.09.09. 02:27

Szépírói kurzus

Zalaegerszeg (ahzs) - Akik eddig csak az íróasztal fiókjának mertek írni, de éreznek késztetést arra, hogy elkötelezzék magukat az irodalomnak, ősszel írói mesterkurzuson vehetnek részt.

Mórocz Zsolt

A Magyar Író Akadémia szépírói mesterkurzust indít vállalkozó kedvű amatőröknek, akik szívesen jeleskednek a tollforgatásban. Neves hazai írók - Kornis Mihály, Kukorelly Endre, Márton László, Tóth Krisztina -, mint szemináriumvezetők tartják a foglalkozásokat, melyekre Budapesten kerül sor. Az előadók között lesz Balla Zsófia, Békés Pál, Grecsó Krisztián, Nádasdy Ádám, Sárközi Mátyás. A mostanáig az asztalfióknak író , vagy már az írásból élő résztvevők (kommunikációs szakemberek) a személyes alkotói életutakkal megismertető előadásokon túl lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák saját írásaikat, melyeket a mesterkurzus tanárai értékelnek.

Az akkreditált felnőttképzési kurzus első szemesztere október 3-án, a második 2010 februárjában kezdődik, a találkozók szombatonként zajlanak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!