Kultúra

2009.03.05. 03:31

Új felállásban (március 5.)

<b>Zalaegerszeg</b> (ahzs) - Bár a mai koncerten nem lép fel, házigazdaként természetesen jelen lesz az énekegyüttes nemrég kivált frontembere, László Boldizsár is. A Cotton Club Singers érkezik ugyanis a városba.

Szabó Judit

Még a Zalai Hírlap Kossuth utcai ügyfélszolgálatánál lehet jegyet kapni a március 5-én este hat órakor kezdődő koncertre, melynek a városi televízió ad otthont. A csapat Stingers című új koncertjének előbemutatóját láthatjuk Zalaegerszegen.

Izgalmassá teszi a koncertet az is, hogy a mindenki által csak Boldiként ismert együttesvezető utódja lép a zalai színpadra. Boldi egy televíziós műsorban bemutatta utódját. Czutor Ignác, a szegedi Fool Moon együttes énekese február 5-én a RESTART koncerten még vendégként szerepelt, itt Zalaegerszegen és március 7-én a Nyugati Teátrumban ellenben már mint tényleges Cotton Club Singers tag debütál. A 34 éves fiatalember ének-zenekarvezetés szakon végzett, több kórusban énekelt, illetve a szegedi Caffe-Café nevű dzsesszegyüttes szaxofonosa volt. A 2006-os nemzetközia cappella versenyen megnyerte a legjobb szólistának járó különdíjat.

A Kozma Orsit és Zsédát is adó együttes új hölgytagokkal is jelentkezett, majd egy éve Mezőfi Gabriella és Bartus Patrícia énekel Fehér Gábor oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!